Vedonlyönnin uudet tuulet

E-Urheilu vedonlyönti

E-urheilusta puhuttaessa moni ei tiedä, että siitäkin voidaan lyödä vetoa. Monet vedonlyöntisivustot kuitenkin tarjoavat myös mahdollisuuden lyödä e-Urheilusta vetoa ja e-urheiluun tarjotaan jopa erillisiä bonuksia ja vedonlyöntibonus on jo erittäin yleinen näky E-urheiluun erikoistuneilla vedonlyöntifirmoilla. Vaihtoehtoja on todella paljon. Voi joko lyödä vetoa tietystä peliturnauksesta. Virtuaalisessa valmentajapelin vedonlyönnissä voit lyödä vetoa oikeiden joukkueiden pelaajista. Silloin pelaat oikealla rahalla muita pelaajia vastaan. Oikeat pelaajat pelaavat oikeissa otteluissa tuoden pisteitä oikeille joukkueille, ja pisteet muodostuvat siitä, mitä joukkueita ja pelaajia olet valinnut vedonlyöntikohteisiisi mukaan. Vetoa voi lyödä niin koripallosta, jääkiekosta, jalkapallosta, tenniksestä ja monesta muusta lajista. Fantasiaurheiluvedonlyönnissä puolestaan osallistutaan turnaukseen omalla joukkueella, joka on valittu valmiista pelaajalistasta. Tietyllä summalla voi valita valmiiksi hinnoitelluista pelaajista ne omaan joukkueeseen sopivat. Voittosumma muodostuu turnauksen voittorakenteesta. Myös turnaukseen osallistuneiden määrä vaikuttaa suoraan voittosummaan. Mikäli oma joukkue saa kerättyä paljon pisteitä, niillä pääsee korkeille sijoille tulostaulukossa ja siten myös voittosummat ovat suurempia.  

Virtuaaliveikkaus

Virtuaaliveikkauksessa yhdistyy käytännössä vedonlyönti ja lottoarvonta. Erilaiset veikkaussivustot tarjoavat vaihtelevaa viihdettä vedonlyönnin lisäksi. Jalkapallon MM-kisat ovat vielä melko kaukana tulevaisuudessa, mutta pelaamista voi harjoitella vaikkapa Esports pelien kautta tutuksi tulleella FIFA 20-pelillä. Virtuaalivetoja voi lyödä jo nyt myös MM-kisoihin liittyen. Jalkapallon MM-kisat ovat iso tapahtuma ja siksi se onkin jatkuvasti virtuaalivedonlyönnin kohteena. Virtuaalisia World Cup turvauksia pelataan useita joka päivä. Tapahtumissa jäljitellään oikeiden kisojen ottelumuotoa, joten vedonlyöntikohteita löytyy paljon. Virtuaalisissa kisoissa ottelut kestävät muutamia minuutteja, joten kisojen tulokset selviävät nopeasti. Ennen turnauksen alkua voi lyödä vetoa siitä, kuka voittaa turnauksen. Kertoimet noudattelevat jossain määrin oikeita jalkapallon ranking-lukemia. Yksittäisistä turnauksista pääsee lyömään vetoa kymmenillä eri tavoilla. Peleistä ei ole vastaavia tilastoja, kuin reaalimaailman peleissä, joten vedonlyönti on jännittävää.

Virtuaaliveikkauksen hyvät puolet

Virtuaaliveikkaus on monelle uusi pelimuoto. Simuloidut urheilutapahtumat yhdistyvät veikkaamiseen. Urheilutietämyksestä ei saa etua, eikä tilastoja tai sääntöjä tarvitse opetella ulkoa. Lopputulokset perustuvat aina puhtaasti arvontaan. Virtuaaliveikkauksessa vedonlyöntikohteet ovat usein joko pitkävetoa tai tulosvetoa. Jossakin lajissa saatetaan veikata voittajaa, eli pelataan voittajavetoa. Tulosta ei tarvitse jännittää päivä- tai tuntikaupalla, vaan pelit ratkeavat muutamissa minuuteissa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että myös voittorahat tulevat tilille todella nopeasti. Pelaaminen on varsin nopeatempoista. Pelien kohteissa voi olla erilaisia kertoimia, mutta niitä ei pidä sekoittaa todennäköisyyksiin. Tulos ratkeaa aina arvonnan perusteella. Pienellä panoksella pelaamalla voi siis saavuttaa isojakin kertoimia. Pelaamisen tunnelmaa pääsee maistamaan pienellä vaivalla, eikä tarvitse säikähtää sitä, ettei tuntisi tilastoita tai tietäisi sitä, miten joukkue on pelannut.

Rahapelaaminen ja aikuisten nettiviihde

Rahapelaaminen on viihdyttävä ajanvietetapa, mutta sinun pitää olla varovainen, että et pelaa liikaa. Tee siis itsellesi suunnitelma ja pidä kassaseurantaa pelaamisestasi. Pelaamisen pitäisi olla ennen kaikkea hauskaa, iloa tuottavaa ja jännittävää – ei stressaavaa. Jos etsit väliaika tekemistä, tutustu elokuviin ja tv-sarjoihin viihdecornerin sivuilla ja lue arvosteluja eri televisio-ohjelmista.

Live-vedonlyönti

Entäpä jos virtuaaliset pelit eivät niin kiinnostakaan? Ei hätää, sillä live-vedonlyönnissä voi lyödä vetoa oikean ottelun tai urheilutapahtuman aikana. Pelin kertoimet muuttuvat reaaliaikaisesti pelitapahtumien mukaan. Pelimuotoja on paljon, joten jokaiselle varmasti löytyy se kaikkein kiinnostavin pelimuoto. Kohteet ovat aina lajin mukaisia, joten jos jokin tietty laji on erityisen lähellä sydäntä, löytyy varmasti sopiva vedonlyöntikohde. Voi pelata joko lopputuloksesta tai pelin aikaisista tapahtumista. Pelin seuraaminen muuttuu paljon jännittävämmäksi, kun on veikannut sitä, kuka tekee seuraavan maalin. Livevedonlyönnissä kertoimet elävät koko ottelun ajan. Kannattaakin olla tarkkana, ja napata omaan peliin parhaat kertoimet. Maalin jälkeen kertoimet saattavat vaihdella rajustikin, ja silloin kannattaakin olla erityisen tarkkana, ettei tee virhettä kertoimen maksimoinnissa.  Live-vedonlyönti on parhaimmillaan silloin, kun seuraat itse ottelua samaan aikaan. Mitä paremmin osaat analysoida ottelun tapahtumia, sitä paremmat kertoimet ja myös paremmat voitot ovat mahdollisia. Useat vedonlyöntisivustot ovat tiedostaneet tämän, ja tarjoavatkin mahdollisuuden seurata otteluita sivuston kautta.

Kirjoitamme ja uutisoimme myös yleisistä rahapelialan uutisista uutissivustollamme Carnival News suomeksi, tervetuloa lukemaan alan uutisia Euroopasta, USA:sta ja muualta. Uutisissa tarinoita myös henkilöistä alalla.

Jätä kommentti